lauantai 26. marraskuuta 2011

22.11 Beverly Hills 90210

Herättiin päivällä ja sijoitettiin muroja huuleen. Chevyn nokka osoitti kohti rich and famous aluetta eli Beverly Hillssiä. Siellä ajelimme ristiin rastiin Paris Hilttonin löytämisen toivossa. Sitten näkökenttään ilmestyi vaaleanpunainen Bentley Continental GT. Paparatsien hyökätessä auton eteen huomasimme, että Paris ei ollutkaan ajelulla vaan joku tummempi kaveri. No, nähtiimpä edes Parisin auto.

Rodeo Drive ja Beverly Hills bulevardi suosiolla päätettiin vain ajella läpi, koska ei tarvittu Guggin kenkiä eikä käsilaukkuja. Seuraavaksi käväistiin Warner Brossin studioalueen liepeillä, jossa oli jumalattomia halleja hehtaarikaupalla. Studiot sijaitsevat Universal Cityssä, Hollywood hillien takana, eli ei ihan pelipakoilla. Illan kähmyssä yritettiin vielä driftailla Hollywoodin kylteille, mutta 400 metriä ennen huippua tie oli blokattu tukkoon. Alempaa saatiin otettua muutama hämy kuva kyltistä ja kukkulan laitamilta avautui loistavat näkymät Los Angeleksin ylle.

Vuorilta tiputtauduttiin alas Hollywood bulevardille, joka oli täytetty tähdillä, kenkien ja käsien jäljillä. Muutama turha roju taas tarttui mukaan, joten olimme valmiita etsimään autoa. Chevy pistettiin sellaiseen parkkiin, että unohdimme katsoa mille kadulle auto ajettiin. Sen verran iso city tämä näyttää olevan. Puolen tunnin reippailun jälkeen saimme vainun koiran paskasta (johon Janus astui suoraan autosta noustessa) ja löysimme perille.

Hotellin sängylle oli palatessa ilmestynyt lappu, että ei saa ryypatä äänekkäästi aamu kolmeen. Viereisen huoneen asukkaat oli kuulema vaihtanut meijän takia motellia. Melkosta sakkia. Nii ja sitte kävästiin lähipaarissa parilla kannulla.

Bugatti Rodeo Drivella

Mese Rodea Drivella

Acme

Kelju K Kojootti ilman kiitäjää

Mötikkä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti