lauantai 26. marraskuuta 2011

25.11 Pelipäivä

Kerrankin herättiin aamulla ajoissa ja oltiin jo ysin maissa liikenteessä. Suunnaksi otettiin Anaheim ja tarkemmin Honda Center, josta kävimme lunastamassa liput päivän peliin. Lippujen hinnaksi tuli 90 tpl. Pelin alkuun vielä oli runsaasti aikaa, joten ei kun kylille pyörimään ja aikaa tappamaan. Käytiin katselemassa kuinka hullut amerikkalaiset käyttävät vapaa päivänsä alennuksien perässä ravaamiseen, kun tämä perjantai on niillä black friday. Kyseisenä päivänä kaikki juoksevat kuin päättömät kanat ja ostavat mitä eteen tulee, vaikka eivät kyseistä tuotetta tarvitse.

Kauppareissun jälkeen kohti hallia ja katsomaan kuinka Selänne, Koivu, Lydman, Hagman ja Lepistö kiekkoa pyörittelevät. Liput saatiin todella hyviltä paikoilta, jossa myös pelaajien vaimot istuivat jumalattomat timanttikivet nimettömissään. Peli alkoi hyvin, mutta kappas päättyi Anaheimin häviöön. Kyllä taas sai huomata, että Anaheimin laihassa 3. erässä Koivu ja Selänne olivat ainoita, jotka saivat jotain aikaan.

Tappiopelin jälkeen lähdimme katsastamaan Anaheimin Hootersin, jossa saimme vähän (silmän)ruokaa. Mättöjen jälkeen pöräytimme 20 mailia itää kohti Coronaan, jossa sijaitsee West Coast Customs. Pajan pihassa pyörähdimme hetken verran, josta suuntasimme Starmappia selaten kohti Bel Airia ja Rihannan tonttia. Tyttönen asuu vaatimattomasti kukkulan laella ökymanssionissa. Sitten seuraavan kohteeseen ja Schwartsenneggerin tonteille, mutta kartanlukijamme Mike C antoi väärän osoitteen, minkä seurauksena ajelimme 20 mailia sivuun ja päädyimme jollekin kräkkujille. Tuskin se Arska siellä asustaa, mutta hormoonien kilohinta siellä alueella on varmasti huokeempi.

Tähtipyörteissä suuntasimme kohti LAX:ia, eli lentokenttää ja sen vieressä sijaitsevaa Motel 6, jossa vietämme yön rauhoittuen ja pakkaillen kamoja kasaan. Kasseista ylimääräiset tavarat pois, jotta tullivirkailijat pitävät näppinsä erossa niistä. Muutekin täytyy sumplia vielä viime hetken säädöt pitkää ja tuskaista paluu matkaa varten.


Pojat menossa peliä katsomaan

Pojat lämmittelemässä

Peli alkakoon

Ennen peliä kuitenkin valmistaudutaan kansallishymniin

Koivu ja Selänne

West Coast Customs "padapim pada bum"

Tuunatut vehkeet

Arskan kartano

1 kommentti:

  1. Pikkusen nopeasti on kuukausi hurahtanu! Vitsit teillä on aikamoisen huima kokemus takana, once in a lifetime experience, jonka vain harvat oikeesti pystyy toteuttamaan. Teillä on harvinaislaatuisen hyvä tiimi koossa, poijat! Tervetuloa kotiin! :)

    VastaaPoista